OVER ELSE

Mode heeft mij altijd geïnspireerd, het prikkelt mijn creativiteit.”
- Els Dekker 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over ELS(E)
Mode heeft mij altijd geïnspireerd, het prikkelt mijn creativiteit. Dit uit zich in het constant zoeken naar originaliteit, naar dat ene unieke exemplaar, aangevuld met het ontwerpen en maken van mijn eigen kleding.
Het is mijn uitdaging dat iedere vrouw/man met aandacht en bewust kiezen, kleding kan dragen die bij hem/haar past, en zo zijn/haar eigen kleur bekent.
 Ik geloof in de creativiteit van ieder mens, die met een beetje lef kan ontdekken dat er in de mode ontzettend veel mogelijkheden zijn, ongeacht maat, stijl of tijdsperiode. Ieder mens is uniek en zo mogen
we ons ook laten zien!

Ik zoek in mode originaliteit in combinatie met kwaliteit. Bovendien vind ik het van grote waarde dat een kledingstuk van ‘tweede hand’ ook nog een
verhaal heeft.

Daarom ben ik gestart met een collectie, die bestaat
uit vintage en retrokleding, gecombineerd met zelf ontworpen kleding. Gemaakt in mijn naaiatelier.

De meeste stoffen zijn afkomstig uit kringloopwinkels, van markten of uit oude naaiateliers. Deze stoffen zijn daardoor uniek en van goede kwaliteit.

Bovendien staat dit hergebruik voor duurzaamheid, milieubewustzijn en eerlijke arbeid.

Alle kleding is met zorg en aandacht uitgekozen en geselecteerd. Else vintage staat voor stijl, is eigenzinnig en de kleding heeft flair. Unieke stukken voor zowel de vrouw als de man. tweedehands kleding in alkmaar.

Laat je verrassen door het wisselende en gevarieerde aanbod bij ELSE-vintage.nl, waarin de combinaties
veel (on)mogelijke variaties geven.

Veel plezier!
Else 

 

 

 

 

 

 

Over vintage/retro
Else-vintage heeft een gevarieerde collectie vintage

en retro kleding, geïnspireerd op de jaren 20 t/m 80.
De kleding wordt in verschillende combinaties getoond, waarbij vintage/retro samengaat met eigen ontwerpen. De specifieke term vintage geldt voor kleding die ongeveer afkomstig is uit de periode 1920-1960. Kleding uit de periode 1960-1980 krijgt de naam retro
en alles wat jonger is, zou onder de naam tweedehands kunnen vallen.

 


 

 


Bent u op zoek naar tweedehands vintage kleding in Alkmaar, else-vintage is een webwinkel met een groot assortiment vintage kleding en tweedehands merkkleding.